nedeľa 29. januára 2012

V znamení srdiečok


Tento týždeň som sa zastavila v obchode s kreatívnymi potrebami. Zháňala som čiernu farbu na textil. Verili by ste, že som ju našla až v treťom obchode? A fixky na porcelán som nezohnala vôbec :( Budem musieť využiť internetový obchod. Škoda, jeden z obchodíkov je už pred krachom...

Samozrejme, že som nekúpila len tú farbu. Pridala som aj pár drobných "nutností". Jednou z nich bola forma na srdiečká. Hneď som ju musela vykúšať:)))




A ešte čosi v znamení srdiečka. Dievčatá, ktoré krásne tvoria, dekorujú a zverejňujú to na svojich blogoch, mi poslali ocenenie môjho blogu - Maru, Janka a Katie.

Ďakujem, zistenie, že sa tu občas niekto zastaví veľmi poteší, ale aj zaväzuje :)))


Aj keď už takmer všetky blogy, ktoré navštevujem, ocenenie dostali, predsa len zverejním pár mien a odkazov, na ktorých sa vždy rada zastavím....


Ivka ma fascinuje prácou s drevom, u Lenky sa cítim pohodlne, v teplúčku vdychujem vôňu medu a bylinkového čaju, Soňa ma nadchýňa jemnou prácou s háčikom a krásnymi nápadmi, u Jaromilky sa aj kadečomu priučím, Hlubunda ma prenesie do sveta detsva a rozprávok, Hanka čaruje s drôtmi, Evik rozširuje moje obzory a vždy na svojom blogu ponúkne čosi nad čím s úžasom "slintám", Mokopa prinesie vždy nejaký nový nápad, Redneval krásne šije a úžasne háčkuje, Janya je mi blízka štýlom dekorovania... A je Vás ešte veľa, ktorých blogy navštevujem a ktoré ma zabavia, poučia, inšpirujú.






7 komentárov:

  1. Srdíčka jsou nádherná! Taky miluji chodit do výtvarných potřeb, tam to tak voní... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Iris!
    Srdiečka sú veľmi pekné!!! A ďakujem ti aj za ocenenie, veľmi si toho vážim !!!
    Pekný týždeň ti prajem !
    Iveta

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Iris, blahopřeji k ocenění a moc chválím srdíčka, nádhera!
    Pohodový večer přeji, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem k oceneniu a srdiečka sú krásne

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Iris, i ja gratuluji opazdene k oceneni! Srdicka jsou kouzelna, moc se povedla :) Preji krasne jarni dny a zdravim, Monika.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jeeeej, ďakujem za prejav sympatií, Ty si ocenenie úplne zaslúžiš a zo srdca Ti ho prajem. To je aj vyjadrenie spätnej väzby, že ktosi na nás myslí, keď zanechá stopu v akejkoľvek forme. Srdiečka sú origoš, čo budem klamať, č+b je predsa naša farebná:)
    Prajem Ti krásne sviatky, radosť, zdravie a jar v srdci!
    Janka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne srdiečka:)A tiež gratulujem k oceneniu. Tvoj blog je naozaj pekný. Monika

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Vaše milé komentáre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...