sobota 20. marca 2010

Cleaning!


Moja osobná neuróza, ktorá ma neustále núti plánovať dlho vopred, sa mi na prvé teplejšie, slnečné dni postarala o upratovanie, upratovanie a znova upratovanie!
Bola som len tak, s predstavou, že by to mohlo byť zrealizované asi cez letné obdobie, informovať sa, koľko by stáli okná a kedy by nám ich mohli prísť vymeniť. Mohli ihneď. A keďže ponúkli veľmi výhodnú zľavu, vymenili ich.
Stretla som maliara a keďže vysprávky po oknách nevyzerajú bohvieako, nezáväzne som prehodila, kedy by nám mohol prísť vymaľovať. Mohol ihneď. A tak už druhý týždeň všetky prepotrebné veci v dome prekladám z miesta na miesto, utieram od prachu a znova sa zaprášia, umývam, leštím, čístím, hľadám a utieram a....

3 komentáre:

  1. Iris,
    krásný první jarní víkend Ti přeji.S uklízením jsme na tom podobně(i když toto jsme v bytě zažili minulý rok,celé se to opakuje na baráčku,kam se míníme po létě přestěhovat).Nic moc to nebylo,ale jak se to udělá(a vše přejde-včetně "líných" řemeslníků-na které Ty jsi naštěstí nenatrefila ),pak si člověk libuje:-) (nebo plánuje,co a jak dál ...a je na řadě další kolečko:o)).
    Přeji Ti aspoň chvilku klídku a oddechu.Flo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Flo, plne s tebou súhlasím. Aj my skončíme jedno a už na nás čaká druhé:))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj,
    poteším Ťa - je to vždy lepšie, než umývať staré okná, z ktorých sa odlupuje farba. To sa mi nechce už vôbec. Navyše ak ich predtým treba povysávať od pavučín :-)
    L

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Vaše milé komentáre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...