streda 14. júla 2010

Poďte ďalej a nakuknite!

Tak špeciálne na želanie Zuzky - otváram knižky a časopisy z predchádzajúceho príspevku a kochám sa spolu s Vami:o))
Prvou je knižočka skromných rozmerov s názvom SEW! Obsahuje celkovo 40 veľmi jednoduchých námetov na šité doplnky do bytu. Celé postupy sú tak podrobne popísané, že to musí zvládnuť aj úplný začiatočník.


O tom, že si ju musím odniesť so sebou rozhodlo to, že ako bonus k nej bola priložená už nastrihaná látka na taštičku z úvodnej strany.
Kedy sa dostanem k šitiu, ešte netuším, v tých horúčavách sa mi nechce vyťahovať šijací stroj. Ale prečo si nad knižkou nezasnívať, že už to je hotové, však?
Tu je pár ukážok z obsahu - vrecúško na štipce, vtáčik plnený levanduľou, nákupná taška, chňapka, kuchynská zástera...


Druhá kniha je už riadne hrubá. Volá sa Homemade. A keď ňou listujem, akoby som listovala Vašimi blogmi :o))) Autori určite chodia na blogspot - xixixi....
Námety sú usporiadané podľa ročných období a našla som tam recepty na koláče, sirupy, postupy na doplnky do bytu, na pestovanie kvetín, využitie a renováciu starých nepotrebných vecí...
Veď vravím, či vlastne píšem, že autori sa inšpirujú u nás :o)))

No a na záver časopis Simply Knitting. Obsah zodpovedá názvu - jednoduché pletené veci s veľmi podrobnými postupmi pre začiatočníkov.
Zaujal ma tam ten červený vankúš s ružami. Chystám sa upliesť návliečky na vankúše do obývačky, aby sme mali v zimnom období vynovený interiér.

Tak a teraz už konečne idem stiahnuť fotky z Londýna do počítača... Nejako sa k tomu neviem dostať už tretí deň :)))

Pekné leto s milosrdnejšími teplotami praje

3 komentáre:

  1. Vďaka za nahliadnutie, len listuj ďalej. Ty si teraz osvetárka :o). Vieš taká tá z dáávnych čias, keď prišli do dediny jedny noviny a čítali sa verejne. A ústa počuvajúcich sa otvárali v úžase. U mňa je to taky tak.Pokračuj a listuj, listuj ďalej.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zuzka to vyřkla, ale my všechny ostatní jsme zrovna tak zvědavé !
    Pochlub se, ať se taky namlsáme !
    Jar.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie časopisy sú moc pútavé a keď ešte vytiahneš ten šijací stroj a začneš nám tu predvádzať názorné ukážky.... tooo bude paráááda!! Už sa teším!!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Vaše milé komentáre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...