sobota 29. januára 2011

Januárove radosti

Vyzerá to tak, že v januári som riadne povymetala obchody! A hlavne účet :o)))
No ale ako by som mohla odísť z obchodu bez tejto roztomilej matriošky! Vyvoláva vo mne spomienky na detstvo, na jej dávno zabudnutú predchodkyňu červenej farby...



Navštívila som aj sekáč. Aj keď ho mám hneď vedľa pracoviska, často tam nechodievam. Neznášam predsa, že nakupujú aj iní... - ale o tom som už písala v niektorom zo skorších príspevkov.
A hneď od dverí na mňa smutne pozeral jediný zabudnutý macko. No necháš to tam, keď za to chcú len čosi vyše jedného eura?
Priniesla som ho domov, strčila do práčky a z nej vytiahla ťažkého-preťažkého medveďa.
Keď ani na tretí deň neuschol, chystala som sa ho vyhodiť. No moja zvedavosť ma prinútila nakuknúť, čím je ten medvedisko naplnený. Papierovou vatou! Neuveriteľné!!!!
Naša princezná sa s mackom za žiadnu cenu rozlúčiť nechcela a tak si vyplakala mackovu "operáciu". Statočne pomáhala pri plnení a zašívaní.

Aby to nevyzeralo, že som sa celý január prechádzala len po obchodoch, pochválim sa aj ďalším šitým ušiačikom. Naivne som si myslela, že bude môj. Naopak, naša slečna si ešte "priobjednala" aj ocka-zajaca - veď čo by to bola za zajačia rodinka bez otca!



A jedna jednoduchá a rýchla dekorácia. Špagátom s pomocou lepiacej pištole omotať malú loptičku a dekorácia je na svete.

No a najviac som tento mesiac investovala do kníh.... Kým toto všetko prelúskam!!!
Už sa na to teším...


Pohodové dníčky!






3 komentáre:

  1. Ahoj Iris.
    Práve som myslela na teba. A tu sa mi zjavíš a tak peknými vecami! U mňa zabodovali zajkovia, sú veselí v tých šatočkách!
    Peknú nedeľu prajem.
    Iveta

    OdpovedaťOdstrániť
  2. No ja mám pocit, že tvoj január bol aj dosť tvorivý, nielen nakupovací:) Zajkovia sú takí fajne letní:) Zaujímavý výber kníh. Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Matriošku určitě malovali podle Nastěnky z Mrazíka- ta podoba !
    S těma meďošama to mám podobný, jak ho někde uvidím, nevydržím jeho smutný pohled !

    Měj se fajn
    Jaromila

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Vaše milé komentáre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...