pondelok 31. augusta 2009

Malý výlet








Posledné prázdninové dni sme plánovali stráviť v prírode. Poprechádzať sa okolo Dunajca, pokochať sa nádherou Pienin. Žiaľbohu, po mnohých slnečných dňoch vytrvalo pršalo, a tak sme si namiesto stromov pozreli múzeum v Červenom Kláštore. Aspoň sme sa niečo dozvedeli z našej histórie.


2 komentáre:

  1. Pekné fotky z Červeného Kláštora, potešili... Milujem toto miesto, chodievam tam od detstva a vždy mám túžbu opäť sa vrátiť. Škoda, že momentálne sa tam nedá ubytovať, pretože prebieha generálka. Hádam sa však kompetentní pochopia, ze celé zariadenie by malo byť prístupné verejnosti, pretože je raritou - pamiatkou aká na Slovensku nie je. Plus okolité Pieniny s nádhernou prírodou...
    Hádam ten dážď neskazil tvoj dojem príliš. Osobne som zažil v Červenom Kláštore daždivé i slnečné dni, jarné, letné i zimné s kopou snehu ako z rozprávky a nekonečným tichom. Prosto dokonalé miesto. Všimla si si staré vzácne lipy pred hlavnou bránou na brehu Dunajca? Sú velmi staré, ako kláštor. Slováci by sa mali naučit lepšie sa vedieť odprezentovať:).

    Altan

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoy
    też byłam w Czerwonym Klasztorze :)
    uwielbiam Slovensko

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za Vaše milé komentáre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...